To display this page you need a browser with JavaScript support. Hembyn .. vem är Alf ?
                          Klicka texten så öppnar loggboken !
    Jag föddes 1946 som jordbrukarson av August och Anny Lindström. Blev yngst i en syskonskara av 7. 
Växte upp i övre byn i Sörtjärn. All obligatorisk skolgång var i Bjästa på min tid.
   I min ungdom var de huvudsakliga intressena  natur, fiske och foto. Efter värnplikt och teknisk utbildning tillbringade jag ett antal år i mellansverige.

  Längtan tillbaka till Norrland blev dock till slut för stor. I mitten av 70-talet flyttade jag till Sundsvall där jag fortfarande bor och verkar. De senaste 35 åren har jag varit involverad i en mängd utvecklingsprojekt såväl konstruktiva som processmässiga. 
Har haft förmånen att få resa mycket runt jorden och möta människor och miljöer allt från skräck till dröm. Engagerat arbete kräver sin man och åldern tar ut sin rätt.

  Trots intressanta och engagerande uppdrag är det dags att känna efter och för mig vid 60+ att starta trappa ner. Det är de yngre som nu ska ta vid med nya fräscha visioner.
  Det är i detta läge mina intressen från unga år poppar upp. Med erfarenhet av datorer sedan 20 år och tidigare kunskaper om fotografering känner jag mig ha ganska bra på fötterna för att fortsätta vara kreativ men nu med hemsidor, dokumentering, foto etc.

  Det är dock en helt ny teknik att digitalt bildbehandla jämfört med den gamla mörkrumstekniken.....nåväl,  det får ta den tid det tar att lära nytt  ..  jag kommer förhoppningsvis att få en hel del tid framöver åren...